Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής του Συνεδρίου

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου  2023 - Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023


Τόπος Διεξαγωγής

Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο,  Ξενοδοχεία Kypriotis, ΚΩΣ


Σημαντικές Ημερομηνίες

Υποβολή Επιστημονικών Εργασιών έως 31 Ιουλίου 2023

Early Registration έως 31 Ιουλίου 2023

Συνεδριακές Ημέρες 21-24 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσημη Τελετή Έναρξης 21 Σεπτεμβρίου 2023


Πιστοποιητικό Παρακολούθησης - Μοριοδότηση Συνεδρίου

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία του Συνεδρίου μετά το πέρας της διεξαγωγής του. Tο Συνέδριο θα μοριοδοτηθεί από το πρόγραμμα ACE της EORNA και την ENE, απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον του 60% των ωρών για την απόκτηση του πιστοποιητικού.


Εκθεσιακός Χώρος

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση στον συνεδριακό χώρο. Για την είσοδο στο χώρο της έκθεσης, απαιτείται η επίδειξη της κάρτας συνέδρων ή χορηγών. Παρακαλούνται οι σύνεδροι και οι χορηγοί να φορούν την κάρτα τους καθ’όλη τη διάρκεια του συνεδρίου σε εμφανές σημείο.


Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Τελετή Έναρξης, Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023,


Πολιτική Καπνίσματος

Σύμφωνα με το νόμο από την 1η Ιουλίου 2009, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους ανεξαιρέτως τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του συνεδριακού ξενοδοχείου.


Κινητά τηλέφωνα

Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, παρακαλούμε, όπως έχετε τα κινητά σας τηλέφωνα αθόρυβα ή απενεργοποιημένα εντός των συνεδριακών αιθουσών κατά την ώρα διεξαγωγής των συνεδριάσεων.


Ασφάλεια

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου, (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.), η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για προσωπική φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ή λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων ειδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως φροντίσουν για τις ανάγκες τους σε ταξιδιωτική και υγειονομική ασφαλιστική κάλυψη.


Απολεσθέντα Αντικείμενα

Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών σας αντικειμένων, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνεδρίου.


Ανακοίνωση ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί η Γραμματεία του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., από την οποία οι σύνεδροι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, να εγγραφούν ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.


Επίσημη Γλώσσα Συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική. Δε διατίθεται μετάφραση για τις ομιλίες των ξένων ομιλητών.


COVID-19

H Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και η Εταιρεία Οργάνωσης, AFEA Travel & Congress Services, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19 τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και δηλώνουν ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι επίσημες οδηγίες και συστάσεις όλων των αρμόδιων αρχών, που θα ισχύουν για την περίοδο διεξαγωγής του Συνεδρίου, θα εφαρμοστούν στο ακέραιο, για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 21-24 Σεπτεμβρίου 2023

Προθεσμία Early Registration: 31 Ιουλίου 2023

Προθεσμία υποβολής εργασιών: 31 Ιουλίου 2023

Επικοινωνία

0030 210 36 68 857-895

0030 210 36 43 511

[email protected]

Ακολουθήστε μας