Η Κως...

Η Κως βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο νότια της Καλύμνου και βόρεια της Νισύρου, στον αρχαίο Κεραμεικό κόλπο ή κόλπο της Κω και απέχει 3 μόλις ναυτικά μίλια από τις μικρασιατικές ακτές. Αποτελεί το τρίτο σε μέγεθος νησί της Δωδεκανήσου μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο, έχει έκταση 290,29 χιλιόμετρα, ενώ ο περίπλους του νησιού υπολογίζεται στα 60 ναυτικά μίλια. Ήταν από τους προϊστορικούς χρόνους ένας σημαντικός σταθμός της θαλάσσιας οδού που ξεκινούσε από τη Μαύρη Θάλασσα και ακολουθώντας τις ακτογραμμές της Μικράς Ασίας και των νησιών του Αιγαίου έφτανε ως την Βόρεια Αφρική.

Η Κως είναι το πιο εύφορο και πράσινο νησί της Δωδεκανήσου με ήπιο κλίμα, ενώ είναι το δεύτερο σε τουρισμό μετά τη Ρόδο. Η Κως είναι η γενέτειρα του Ιπποκράτη, πατέρα της Ιατρικής που γεννήθηκε στο νησί γύρω στο 460 π.Χ. και ίδρυσε την περίφημη Ιατρική Σχολή της Κω. Το νησί της Κω είναι ένας τόπος με χιλιάδες χρόνια ιστορία, στη διαμόρφωση του ιδιαίτερου χαρακτήρα της έπαιξε ρόλο το αρχαίο Ασκληπιείο, το σύντομο πέρασμα των Ιπποτών της Ρόδου, η κοντινή απόσταση της από την Τουρκία και τέλος η Ιταλική κατοχή στις αρχές του 20ου αιώνα.

  

Τα ξενοδοχείο Κυπριώτης & το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο...

Το Kipriotis Village βρίσκεται στο Ψαλίδι, σε απόσταση μόλις 3χλμ. από τη Χώρα της Κω, απέχει 3,9χλμ. από τον Πλάτανο του Ιπποκράτη και 4χλμ. από την Αρχαία Αγορά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιπποκράτης της Κω, το οποίο είναι προσβάσιμο σε 24χλμ. από το κατάλυμα.

Eνα όμορφο περιβάλλον βοηθά την καλή συνεργασία κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου και αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας του. Στο πλαίσιο αυτό, το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο δίπλα στο Kipriotis Village βρίσκεται πίσω από την επιτυχία αρκετών διοργανώσεων και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά συνεδριακά κέντρα της Μεσογείου. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, την προσεγμένη κουζίνα, αλλά και την πολυετή εμπειρία. Όσον αφορά στις υποδομές του, ο τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός, ο φωτισμός, οι εντυπωσιακές αίθουσες και το έμπειρο προσωπικό εγγυώνται ένα κορυφαίο αποτέλεσμα.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 21-24 Σεπτεμβρίου 2023

Προθεσμία Early Registration: 31 Ιουλίου 2023

Προθεσμία υποβολής εργασιών: 31 Ιουλίου 2023

Επικοινωνία

0030 210 36 68 857-895

0030 210 36 43 511

[email protected]

Ακολουθήστε μας